Saturday, July 13, 2013

Mix

Здраво девојки!

Се радувам што повторно се во мода широки панталони. Имам повеќе пара во разни бои. Лесни се за комбинирање и што е најбитно се многу комотни.  

Уживајте! :))


Панталони : Zara
Маичка : Cherokee
Јакна : Suite Blanco
Ташна, Сандали : Stradivarius
Наочари, Обетки : /

No comments:

Post a Comment