Monday, June 24, 2013

Ich vermisse Deutschland


Здраво девојки! 

Пред точно една година бев во Германија (тоа може да погледнете и во "Travel") , но овде ќе ви покажам еден аутфит . 

Уживајте! :))

Пантолони: Bershka
Корсет : Stradivarius
Сако,Taшна:  /
Балетанки : Il camino 

No comments:

Post a Comment