Wednesday, August 14, 2013

Safari


Здраво девојки ! 

Ме немаше подолго време поради тоа што бев на одмор :)) (во некој нареден пост за тоа). Сафари стилот ми е еден од поомилените од проста причина што преовладуваат маслинестата, кафената и крем боја (најубавите бои според мене  :)) ) .
Уживајте ! :))
Кошула, балетанки: H&M
Хеланки, Шешир: / 

No comments:

Post a Comment