Wednesday, February 27, 2013

Ох хепи деј :))





Денес беше од оние денови кога се си е на место :)) . Имав намера цел ден да го прележам дома, но ништо од тоа, се излажав и пишав на оние страни на facebook што даваат гратиси за во кино и си добив гратиси за во Cineplexx јееј :)) . Гледав многу добра комедија "Хаос во Куќата", доколку не сте го гледале ви го препорачувам. 









Џемпер: Calliope
Хеланки, Фустан, Шал: /
Обетки: C&A
Јакна: Зара
Чизми: Солун

Tuesday, February 26, 2013

Poncho :)

Имав голема желба да носам Пончо, но се некако не се погодуваше моментот. Вчера конечно се решив да го носам со оглед на тоа што преку ден температурата беше 14 степени и не беше толку ладно, иако не прекина да врне дожд :( . 








Пончо: Златни раце на баба :)))
Џемпер: Зара
Капут: Чизми: Солун
Хеланки, Ташна : /






Friday, February 22, 2013

Oxford Shoes



 Веќе подолго време низ градов барав oxford-ки да си купам, но никаде немаше баш онакви како што си замислував (со различни бои) :) . И кога конечно ги најдов во Suite Blanco знаев дека мора да бидат мои ! :) 









Фармерки – Bershka
Џемпер:
Zara TRF
Јакна и ташна:/
Oxford-ки : Suite Blanco
Капа: Springfield


 

Thursday, February 21, 2013

Grey and Dark


Вчера иако немав обврски околу факултетот  успеав денот да го искористам максимално :) . И покрај тоа што не врнеше дожд ( фала богу! ) , не беше ни толку студено. Вчера бев во Кино Милениум и го гледав Џанго (по 2 пат) :D , па затоа се одлучив на оваа опуштена комбинација. И да не биде се толку црно и сиво се одлучив на малку боја. :)











Јакна : Зара
Маичка и Џемпер : Калиопе
Патики:
Nike
Шал, хеланки, ташна: / 

First Post! :)

Иако имав некои проблеми околу блогот, конечно успеав да направам како што замислував : ) . Ова е мојот прв пост кој беше постиран пред неколку дена .








Џемпер : Зара
Јакна: Зара
Капа: Springfield

Шал: /